Revisie / reparatie

BGS kan haar opdrachtgevers, ongeacht fabrikant of type tandwielkast, in vrijwel alle gevallen van dienst zijn. Dit komt mede door het feit dat zij kennis en ervaring hebben met zowel lineaire als planetaire tandwielkasten. Reparaties en revisies worden door BGS afhankelijk van de situatie en de wensen van de klant zowel op locatie als in eigen vestiging uitgevoerd.


In eigen vestiging

Complexe en zeer uitgebreide reparaties of revisies voert BGS in haar eigen vestiging uit. Voor dergelijke services kan BGS naast haar geavanceerde meet en analyse tools dan tevens gebruik maken van ondere andere warmte of koudetechnieken (bij montage van assen, tandwielen en lagers). Na algehele revisie of reparatie ondergaat de betreffende tandwielkast een testprocedure   en zal worden voorzien van een nieuwe laklaag. Van oudsher heeft BGS ook veel ervaring met de revisie van tandwielkasten van windturbines.


Op locatie

Reparaties op locatie kenmerken zich, mede door het feit dat de omgeving veelal niet optimaal is om de werkzaamheden uit te voeren, meer dan eens door hun complexiteit. Reparaties op locatie vereisen zodoende flexibilteit en een gedegen voorbereiding. Kortom, BGS heeft veel ervaring met het verrichten van haar diensten op locatie en kan u hierin zodoende goed adviseren, begeleiden en van dienst zijn. Door ervaring weet BGS als geen ander dat het van groot belang is om voorafgaand aan de werkzaamheden op de hoogte te zijn van de situatie en te beschikken over benodigde hulpmiddelen of gereedschappen die op voorhand in eigen vestiging te fabriceren zijn. Dit alles om de werkzaamheden voorspoedig te laten verlopen en het aantal stilstanduren te minimaliseren. Hebt u een specifieke vraag aangaande een reparatie op locatie, neemt u dan vrijblijvend contact op met BGS. Onze flexibiliteit vindt u ook terug in onze aandacht voor de klant specifieke eisen zoals die kunnen gelden in bepaalde branches zoals de food industrie.

Hebt u een specifieke vraag aangaande de revisie of reparatie van een tandwielkast, neemt u dan vrijblijvend contact op met BGS.

BGS Barneveld
Realisatie webleads