Over BGS

Veel kennis en ervaring
Wij hebben heel veel expertise in huis. Kennis en ervaring met betrekking tot lineaire én planetaire tandwielkasten van vrijwel alle merken.

Hoge kwaliteit
Wij geven veel aandacht aan kwaliteitszorg. Zo stellen wij bij schade gedetailleerde rapporten op, leggen wij meet- en testresultaten vast, stellen wij een compleet dossier samen en voeren wij interne controles uit.

Professionele equipement
Onze werkplaats in Barneveld is voorzien van de modernste apparatuur voor het meten en testen, het (de)monteren en het bewerken van componenten. Wij maken daarbij gebruik van warmte- en koudetechnieken.

Korte levertijden
Korte lijnen, duidelijke plannen, snelle reacties. Daar houden we van omdat wij weten dat u er ook van houdt. Onze levertijden zijn kort. In spoedgevallen kunnen wij binnen extreem korte tijden een oplossing bieden.

Pragmatisch en servicegericht
Wij denken in oplossingen. Heel pragmatisch en met oog voor uw wensen. Wij doorzien technische problemen en hun impact, en bedenken de kortste weg naar de oplossing. Maar dan wel naar de beste oplossing: waar nodig voeren wij inventieve productverbeteringen door.

BGS Barneveld
Realisatie webleads